Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Jumaat, Mac 25, 2011

Persiapan nak pergi Team Building di Ancasa Resort Port Dickson

Assalamulaikum.

Hari ini 25/03/2011, aku dan syarikat aku bekerja akan mengikuti satu program Team Building di Ancasa Resort, Port Dickson. Pendaftaran akan dilakukan pada jam 18:30pm.

Sepatutnya aku berkerja shift pagi bersama rakan sekerja dan rakan sebilik di sana nanti, tetapi aku mengambil keputusan untuk bercuti dan membuat persiapan.Jadi pagi ni aku nak pergi membeli barang keperluan yang perlu di bawa kesana petang ni hehehe, maklumlah kebelakangan tak dapat nak pergi beli sebab repair PC customer (alhamdulillah ada job masuk)..rezeki jangan tolak musuh jangan di cari. :)

Aku memilih pergi dengan pesawat sendiri daripada menaiki bas yang di sediakan oleh pihak syarikat.


   

3 ulasan:

jimon berkata...

berapa lama? sempat ke join TT bowling kat Selayang Mall nanti

mdshaari berkata...

tak sempat bro...hajat di hati mmg nak join TT bowling tu, ada kat Ancasa Resort sehingga hari Ahad jam 4pm, balik ke KL rasanya dah jam 5:30pm.

Mula2 hari tu dah letak nama tapi bila dah kena tarikh tu ada team building ni, terpaksalah tarik diri dari bowling hehehehe.

Selamat berjuang mempertahankan region :)

mdshaari berkata...

fuh baru semalam selesai Training kat Ancasa, tempat menarik, program pun seronok...penat tapi mmg puas.

cuma tak berkesempatan nak surfing internet.