Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Rabu, Mac 02, 2011

Nasi Lemak Ayam Dara KAK SOM

Pada Isnin 28/2/2011 aku kerja syif pagi, tetapi rakan sekerja aku yang sepatut masuk syif petang MC, kenalah aku ganti dan kerja lebih masa sehingga jam 19:30pm.Aku balik jam 20.00pm sampai dirumah isteri aku ajak aku tapau nasi lemak ayam dara di kedai Kak Som kat kawasan Kg. Baru.

Aku nak kongsikan banyak gambar kat sini tapi memandang kawasan ni memang happening dan sesak, aku lak bawa kereta sbb bawa anak aku bersama bahaya nak rempit ni...hehehehe

Aku cuma sempat ambil gambar kedai jual pelbagai jenis selipar dan sandle...mungkin lain kali aku pergi ngan motor..aku snap gambau banyak2...hahahaha.

Sememang banyak lagi kedai makan kat kat kawsan ni..berhampiran Nasi Lemak Antarabangsa.

Tiada ulasan: