Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Selasa, April 05, 2011

Sambungan - Team Building di Ancasa Resort Port Dickson

Program yang di adakan oleh Trainer semasa Ancasa ada program untuk membina dan menyuntik setiap peserta supaya boleh bekerjasama dalam satu pasukan / bawah satu syarikat tidak kira bekerja dari department apa sekalipun asal boleh menyumbang tenaga dan idea agar syarikat terus terusan berjaya dalam apa jua produk atau  projek yang di usahakan.

Secara tidak langsung program yang di adakan merapatkan dan mendekatkan antara satu sama lain, ialah mana tak nya selama ini mungkin hanya berhubung melalui telepon atau email, kali ini bersua muka tidak kira bos atau kerani biasa semua bergantung antara satu sama lain.

Program ini juga membuat semua peserta terhibur di samping permainan outdoor yang seakan kembali ke zaman remaja....hehehe tetapi setiap permainan indoor atau outdoor mempunya mesej tersendiri...bukanlah setakat menikmati permainan tetapi perlu memberi respon kepada apa yang di adakan itu..
Aku dari pekerja bawahan di pilih menjadi team leader ( alamak kantoi sudah ), manolah eden tahu macamano nak jadi leader kepada team member yang ada 10 orang semuonyo...mau pitam eden di bueknyo..hahaha. Nasib baik team member semua bagi good support dari mula hingga tamat aktiviti..

Team aku - REDBULL
1) mdshaari
2) roben lum
3) mock nai kok
4) kok pui yann
5) selina seow
6) mei ling
7) siew ping
8) pit fung
9) wan zanita
10) azlina
11) ZanariahTiada ulasan: