Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Februari 19, 2011

Jersi Harimau Malaya (Malaysia)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera wahai pengunjung blog Taman Bukit Angkasa - MSH.

Di sebabkan ada permintaan daripada rakan-rakan, aku mdshaari ingin mengumumkan bahawa
Jersi Harimau Malaya design baru akan di jual mengikut tempahan.



Setelah di hitung kira segala macam kos dan modal dan telah survey harga pasaran di central region ini, juga telah berbincang sesama pembekal harga mati bagi jersi harimau malaya ni adalah Ringgit Malaysia 45.00 harap maklum.

Saiz baju pula adalah seperti berikut S, M, L dan XL.

Sekiranya berminat sila sms @ hubungi saya di talian digi 010-2575887 atau emailkan kepada mdshaari.hassan@gmail.com.Tempahan juga boleh dilakukan di blog ini.

Sila lengkapkan butiran berikut :


         Nama           |Warna Baju | Saiz | Kuantiti  - No Tepon | Alamat email




  1.   





  2.   
dan seterusnya ........ aku akan usahakan agar jersi tersebut akan sampai dgn selamatnya....
Aku buka ruangan tempahan dulu nak tengok sambutan, sekiranya sambutan menggalakkan
aku akan buka tabung (akaun bank ) untuk proses pembayaran....hihihihi.


                               


                 

24 ulasan:

mdshaari berkata...

Assalamualaikum.

Sessi tempahan pertama akan di tutup pada 28/02/2011.

jimon berkata...

akhirnya bro...murah tu RM45, aku dah updatekan link kat blog aku pasal jersi ni...apa lagi, sape2 yang berminat boleh beli...kualiti ok, aku yang pertama order kat mdshaari :)

mdshaari berkata...

terima kasih bro nazri sebab kongsi info pasal kualiti baju dan harga jersi...sekarang ni tengah usahakan jersi yang lain nak kena conpom harga dengan pembekal.

mdshaari berkata...

Order recieved from En. Azhar77 - Kuning/Hitam - Size XL

jimon berkata...

jom beli jersi Malaysia, semalam kita dah menang dengan Pakistan 2-0

mdshaari berkata...

Mereka kurang berminat kot...hehehe...aku dalam masa sama dok cari pembekal yang boleh beri aku harga yang murah...so nnt bolehlah aku buka harga murah kat sesiapa yang berminat...

Cuma sekarang ni aku perlu pastikan tempahan minimum...:)

azhar77 berkata...

huray...oder dah dibuat....!!!

azhar77 berkata...

hebat ler bro....ko tgh usahakan utk cari jersi yg lain....kalu menarik...SAYA MESTI PILEYYYYyyyyy

mdshaari berkata...

Assalam bro azhar...insyaallah, aku seboleh-boleh cuba mendapatkan yang terbaik buat rakan2.
Terima kasih atas support. :)

Ada atau tiada tempahan, aku akan cuba mendapatkan seberapa kadar segera.

Insyaallah..

mdshaari berkata...

terkini tempahan jersi akan selamat sampai (sekiranya tiada aral dalam 2 atau 3 hari lagi)

terima kasih kepada en. azhar77 dan rakan2 yang memberi galakan.

mdshaari berkata...

azhar77 - EOCM528 jersi harimau malaya size XL - kuning/hitam dah boleh collect.

mdshaari berkata...

Semalam jersi harimau malaya bro azhar77 telah pun diserahkan. Alhamdulillah dia rasa puas hati.

mdshaari berkata...

Malam semalam telah berlakunya satu majlis TT - Istimewa Ikan Bakar di Umbai Melaka.

Bro Jimon sambau 1 jersi harimau malaya (kuning/hitam saiz M)dengan ini menjadikan jumlah jersi harimau malaya yang telah di beli dari aku sebanyak 3 helai.

Terima kasih bro jimon.

Dengan itu berakhir untuk tempahan pertama dan secara automatik tempahan kedua bermula...

mdshaari berkata...

Sesi kedua tempahan jersi bermula :-

1)Bro azhar77 - 1 warna biru saiz Xl
2)Bro Maslan - 1 warna biru saiz XL

jimon berkata...

bro, jersi budak boleh dapatkan ke? aku gi tengok hot balloon tadi kat putrajaya, sekali jumpa jersi harimau malaya untuk budak2, tapi sebabkan ada satu jer, aku tak beli ler sebab anak aku kembau :)

mdshaari berkata...

Ok. bro roger. Nanti aku ajukan pertanyaan kat supplier...

mdshaari berkata...

hari tu pun bro azhar77 ada bertanyakan perkara ni...

Insyaallah aku cuba yang terbaik.

azhar77 berkata...

as`salam bro...tempahan ke-2 aku dah ready ker....x sabar nak pakai nie...hehehehe

mdshaari berkata...

Alhamdulillah. baju tempahan semua telah di hantar kepada owner...

kepada sesiapa yang belum menerimanya...harap bersabar...

terima kasih.

mdshaari berkata...

baru tadi hantarkan baju jersi buat anak kembau bro jimon...terima kasih sebab belanja aku minum 3 layer tea...dan sentiasa support aku...

jimon berkata...

bro mdshaari, merujuk perbualan telefon kita tadi, mau order 1 jersi kuning saiz "S" untuk member aku, nanti stok sudah ada calling2 eh

jimon berkata...

bro mdshaari...order lagi, jersi Malaysia kuning saiz "S" satu

mdshaari berkata...

Akan di segerakan

mdshaari berkata...

Order buat rakan bro nazri aka jimon dan en. Azhar dah ada dalam tangan...pickup kat Jitra lagi hehehe