Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Rabu, Mac 23, 2011

Printer HP Deskjet 2050 dan Seagate Free Agent GoFlex external HDD

Assalamualaikum.

Semalam sebelum aku pergi PWTC - kerana ada jemputan dari satu Syarikat Survey pada jam 4.00pm dan kena berada di lokasi pada jam 3.30pm.

Aku pergi ke Plaza Imbi / Low Yatt untuk membeli Printer 3 dalam 1 atas permintaan pakcik aku yang menetap di Pekan Jeram, Selangor. Kebetulan rakan sekerja aku meminta pertolongan membeli external HDD brand seagate 500GB.

HDD Seagate GoFlex - 500GB
 Printer pula aku beli jenis :-

Printer jenis atau model ini - boleh print black sekiranya catridge colour habis.


please press and hold Ctrl + klik link dibawah


Tiada ulasan: