Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Selasa, Mei 10, 2011

Sekadar info : Karnival Walkathon D’Raja Kelantan 2011 – Walk With Me (MV)


fromWeblog Salam Pantai Timur salampantaitimur@gmail.com
tomdshaari.hassan@gmail.com
dateTue, May 10, 2011 at 7:15 AM


Posted: 08 May 2011 07:46 PM PDT
Karnival Walkathon D'Raja Kelantan 2011 - Walk With Me (MV)
Karnival Walkathon D’Raja Kelantan 2011 merupakan satu program amal anjuran Pertubuhan Kerabat D’Raja Kelantan Al-Muhammadi. Penganjuran karnival ‘Walkathon’ ini adalah lahir dari idea Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku Muhammad V sendiri.   Oleh itu, tagline Walk With Me – MV” tercipta!

“M” merujuk kepada Muhammad dan “V” merupakan angka lima, iaitu “ME-MV” ialah KDYMM Al-Sultan Muhammad V.
Objektif utama penganjuran karnival ini adalah untuk mendekatkan KDYMM        Al-Sultan Muhammad V dengan seluruh rakyat negeri Kelantan Darul Naim, di mana KDYMM Sultan Muhammad V sendiri turut menyertai acara Walkathon dan mencemar duli berjalan kaus bersama-sama rakyat jelata.
Karnival ini akan dianjurkan pada 3hb, 4hb, dan 5hb Jun 2011.  Acara walkathon ini juga dijangka dapat memecahkan rekod “Malaysia Book of Records”, bagi kategori peserta walkathon teramai atau “unity walk.”
Antara aktiviti menarik yang dirancang pihak penganjur sepanjang karnival ini berlangsung ialah Aero-Modelling, Karnival Jualan & Pameran, Karnival Kesihatan, Persembahan Kebudayaan, Pameran Batik, Permainan “Inflatable” dan Konsert.
Like Facebook Rasmi Karnival : https://www.facebook.com/WalkWithM5




Tiada ulasan: