Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, Mei 14, 2011

REDTONE MOBILE POSTPAID - BETTER than the "Best Deal" in town.


Keep your existing number and enjoy the better deals that you can’t resist



Sekiranya anda berminat untuk mendaftar atau menjadi Redtone Associate Agent sila hubungi :
mdshaari di talian 01110 603515,
 Agent Id : 6690597
mdshaari.hassan@gmail.com 
atau 
tinggalkan nama dan email anda untuk di hubungi di bahagian komen



6 ulasan:

mdshaari berkata...

Post Paid yang amat sesuai digunakan untuk Family atau Bisnes Networking (MLM)- sebab ada 50jam percuma...hehehe.

mdshaari berkata...

Tapi ini bukan MLM ini TELCO postpaid REDTONE

wiwin91 berkata...

is it true??? really??? ada jaminan ke yg postpaid nie x tipu pnye??

mdshaari berkata...

maafkan saya wiwin91.

tipu yang mcm manakah yang di maksudkan oleh awak?

mdshaari berkata...

yup saya pun pengguna juga dan sememangnya 50jam percuma (CUG) tu diberikan
sekiranya mendaftar pakej RT50, RT100 dan RT150.

Contohnya A dan B juga C dalam group yang sama setiap satu talian mendapat percuma 50jam.

seperti saya dan rakan2 yang daftar dalam satu group saya call dan sembang dengan 50jam tu ler...
dan sekiranya saya call ke talian lain dah jadi flat rate RM0.10 jika mendaftar pakej RT100 dan RT150.

tambahan pula ianya tidak terikat mana2 kontrak,
bila2 pun boleh tutup sekiranya tidak berpuas hati dengan servis RT

fatin nor amira abd.rahman berkata...

Sya Abd.Rahman dari Port Dickson berminat ingin menjadi Agent REDTONE MOBILE POSTPAID dan bagaimana caranya!
ini alamat email sya hasmart.rahman@gmail.com