Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Sabtu, Februari 26, 2011

Anti Virus

Assalamualaikum.

Dari tahun 2007(sbb dari tahun tu aku ada laptop dan desktop sendiri hahaha) sehinggalah sekarang aku lebih suka menggunakan free anti virus.

Daripada pc-cilin,mcafee,norton,avg,avira,nod32 dan sehinggalah aku muat turun anti virus avast free for home used. Aku tak tukar dah, aku seronok guna avast.

Bagi aku ianya tak terlalu berat untuk dan mudah untuk di gunakan.Ini bukan tujuan promote tapi pendapat aku jer la.
avast! antivirus

Cubalah guna anti virus avast ni sekarang ni dah versions 6.0, kepada sesiapa yang ingin memuat turun program avast ni sila klik sini

Tiada ulasan: