Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Sabtu, Januari 08, 2011

Tukar selipar ke kasut sukan (SPORT RIM)


Pada 3/12/2010.

Projek seterusnya ialah memberikan kasut sukan kepada Exoraku, setelah hampir 2 bulan menggunakan selipar yang mana getahnya dah semakin haus / nak habis.

Dah kesuntukan masa sbb esoknya nak berlepas ke YEG 2010 EOCM kat Summerset Resort, Rompin PAHANG. Jadi tak boleh nak ushar banyak tempat...

Pasang seperti dalam gambar sebab hati dah pun berkenan.Info tempat dan harga boleh llhat di posting yang sebelum ni...

2 ulasan:

jimon berkata...

memang kena kasut sukan ni dengan exo ko

mdshaari berkata...

Biasa jer bro, kalau nak di bandingkan dgn bro nazri punya Sport Rim menarik lagi bro punya RIM..orang puteh kata marbeles...