Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Sabtu, Januari 29, 2011

TT berbola mata lokalan

Satu TT telah berlangsung seperti berikut :-


Hari : Jumaat
Tarikh : 28 Januari 2010
Jam : 9.00 pm sampai ngantuk.
Tempat : Warong Tasek Kelana JayaTerima kasih kepada exorian yang dapat menghadirkan diri ke majlis TT edisi bro mad_peros selaku penghulu jajahan Pantai Dalam/Bangsar/PJ/Damansara/Kelana Jaya/Sungai Buloh...alhamdulillah TT berjalan dengan lancar.

Antara yang hadir :- 

Prez. Andalas(bersama keluarga),Penghulu.mad_peros(bersama adiknya), abg razal(bawa barang rahsia), baragas, lehman(barang sarat dalam exoranya), lan corner, mizan, rem80, mdshaari, teng.selepas futsal...serangan dari VP2 NOH, juragan@asrol(bersama anaknya), zant, mat jan, akujugak@syawal, ezad7604(bersama anak2nya)...

aku terlupa nama seorang lagi duduk di antara akujugaksyawal dan ezad7604...(minta maaf)...disusuli dengan kehadiran abg Man70(man lokap).P/s terima kasih kepada Prez. Andalas yang telah membayar makanan dan minuman kami semua....minta halal dunia akhirat..

  tepat pukul 12 tgh mlm TT bersurai ....sementara saudara Lehman aka Shahrul IBM membuat penjualan bergeraknya....(sempat juga mat jan dan mad_peros membeli barang)


Warong Tasek Kelana Jaya  memang sesuai menjadi pangkalan TT bagi jajahan ni...pendapat aku ler ... Grin ...sbb kawasan parking dan makan yang luas. Kordinat : N - 3 05' 55.68" E - 101 35'42.95"aku terima sms dari ni_juan82 on the way...yang tinggal hanyalah mad_peros(bersama adik
beliau),mdshaari,dan juga lehman...pergi ngeteh bersama dgn ni_juan82 kat lain kedai di sbbkan warung tasek tu dah tutup so sessi ngeteh tu berlanjutan sehingga jam 2.40am...

(rupa2nya ni_juan82 dan mad_peros adalah rakan persekolahan - Sek. Men. Sultan Muhammad, Batu Berendam, Melaka).


3 ulasan:

mdshaari berkata...

Masa ni aku sempat sambau satu LED dari Sharul IBM aka lehman.

Pasang sendiri..

jimon berkata...

amik lerr gambau exo masa pasang LED...aku berkenan gak cuma masa aku tgk ko punya tu mcm purpulish

mdshaari berkata...

aku dah update dalam blog ni. Aku saja nak merasa pakai Lampu LED.

Warna biru sesuai kot dgn blue haze bro nazri.

Aku punya nampak seperti ungu tapi memang warna putih dah conpom ngan Lehman.