Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Selasa, Jun 14, 2011

Ulang Tahun Kelahiran (Puteri Kami)

                             
Sabtu - 11/06/2011 baru ni kami telah mengadakan satu jamuan kecil2an di rumah kami Taman Bukit Angkasa sempena menyambut ulang tahun kelahiran puteri kami Nur Arissa Husna yang genap usianya 2 tahun.Majlis bermula dari jam 13:00 - 20:00.

Syukur alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar dan terima kasih kepada rakan yang sudi hadir mahu pun tidak dapat hadir atas sebab2 tertentu.Terima kasih juga atas hadiah yang diberikan.

Maaf juga dari kami sekeluarga sekiranya layanan kurang memuaskan, maklum ler kunjungan tetamu tak putus-putus, alhamdulillah tiada pembasiran makanan.

Aku hanya menjemput yang mana ikut dan aje...kalau boleh memang nak jemput ramai lagi...tapi majlis hanya
sehingga pukul 8.00pm.

Terima kasih juga pada Ex-Supervisor EBB - Puchong Recovery Center - En. Nazrul sekeluarga yang sempat meluangkan masa. Sekali lagi terima kasih kepada semua yang datang memeriahkan majlis. Ada rezeki lain kali buat lagi hehehehe.

2 ulasan:

jimon berkata...

happry birthday Arissa,

sortt bro, hari tu ada tournament, balik rumah pengsan :)

mdshaari berkata...

takpe bro jimon, amacam tournament menang ke ?