Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Isnin, Disember 31, 2012

Selamat Tahun Baru 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pengunjung blog dan rakan blogger.

Selaku admin blog Taman Bukit Angkasa - MSH - http://mzmedianet.blogspot.com , tidak mahu ketinggalan mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2013. 

Aku juga mendoakan kesejahteraan dan kejayaan semua pengunjung dan juga para rakan2 blogger, semoga anda semua murah rezeki dan berbahagia di samping orang tersayang, di permudahkan segala urusan dan di panjangkan umur. Semoga tahun baru ini menjadi lebih baik dari sekarang. 

Sekian. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ambo. Sekiranya ada salah dan silap admin mengendalikan blog ini, ambo mohon ampun dan maaf.

Ikhlas,

Admin
Taman Bukit Angkasa - MSH
http://mzmedianet.blogspot.com

Tiada ulasan: