Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam kontek kenal, Salam kontek perdana
dari EOCM 536CR / EOCM 036 WP / 9W2ECS / TDM E-MS
Sudi2kan lah menjadi sahabatku, biar pun tak mengenali pada asalnya, kita tak akan kenal mengenal sekiranya tidak memulakan dahulu.

Sekiranya ada kekurangan dan terkasar bahasa aku mohon ampun dan maaf.
Komen dari anda amatlah di hargai, ikhlas : mdshaari

EXORA OWNERS' CLUB MOTORSPORT ( EOCM )

Penerangnan

Exora Owners' Club Motorsport ( EOCM ) adalah sebuah kelab yang di daftarkan bawah akta Pesuruhjaya Sukan Malaysia ( PJS ) di bawah naungan Kementerian Belia Sukan ( KBS ) pada 05 APRIL 2012. No. Sijil 5337/2012. Yuran keahlian peserta adalah sebanyak RM30.00 bagi keahlian SEUMUR HIDUP, tiada yuran bulanan atau tahunan.

Cara2 menjadi ahli

1.Daftar Ahli Forum | 2.Muat turun Terma dan Syarat serta Borang Keahlian | 3.Lengkapkan Borang Keahlian dan Scan | 4.Penghantaran Borang boleh melalui Sesi Teh Tarik sambil mengenali rakan dan Cip di kawsan ANDA atau boleh juga EMEL kan ke mdshaari.hassan@gmail.com | Saya akan REPLY.

Cari Blog Ini

Isnin, Jun 11, 2012

Genaplah 3 tahun umur anakku - Ca Unna


Assalamualaikum dan salam sejahtera, semoga terkhabar sihat dan di permudahkan segala urusan...mudah-mudahan..AMIN.

Pada tarikh 10hb Jun 2012, maka genaplah 3 tahun usia anak kami Nur Arissa Husna (ca unna). 
                                                           
Di sebabkan aku dan isteriku QRL dengan tugasan dan aku tak dapat bercuti (ganti rakan sekerja ), aku dan isteri aku mengambil keputusan  untuk menyambut secara kecil-kecilan (aku, isteri dan auntie norhawadah sahaja). Nanti rancang tarikh lain dalam masa terdekat ni. Asalkan anak(harmonik) aku suka cukup ler daripada tidak hehehe. Kek pula telah di sponsor oleh auntie iatu adik ipar aku (terima kasih cik NO) yang mana dia pun adalah anak kelahiran bulan JUN, kira raikan serentak lah ni dan sedikit makanan dari KFC (harmonik aku panggil ayam atok hehehe).
Selamat Hari Jadi Arissa dan Cik Norhawadah 
Ini lah Cik NO yang kelahiran juga pada bulan JUN
Tak sabar nak potong KEK
Cik NO , Isteri ku dan Arissa Husna
Alhamdulillah, walaupun kecil2an terasa suasana meraikan harijadi anak kami dan mak ciknya Cik Norhawadah. Yang penting anak aku tersangat ler suka..(aku tanya kakak sekarang berapa tahun umur..jawapnya kakak dah besar abah 3 tahun..I. B. U. >maknanya I Love U hehehe).

Aku cuba upload video tp internet lambat sangat uploading video, maklum ler daftar package yang murah hehehe.(mungkin lain kali).

Sekian Terima kasih. 

Tiada ulasan: